Recette: Parfait Bruschetta parmigiana
Bruschetta parmigiana. Make your own delicious bruschetta with toasted French bread, tomatoes, Parm, garlic and more. KRAFT Parmesan Bruschetta is great for guests. Home / Italian Pasta Sauce / Bruschetta Parmigiana Product Details.
With good quality tomatoes everywhere this time of year, there is no excuse to say no to this easy fresh bruschetta made with fresh basil, balsamic vinegar, and spread on a warm slice of perfectly crisp toasted bread. It's seriously a swoon-worthy recipe you need to try this season! DIRECTIONS In a medium mixing bowl, add the tomatoes, garlic, basil, vinegar, olive oil, cheese, salt and pepper. Vous pouvez avoir Bruschetta parmigiana utilisant 5 Ingrédients et 11 instructions. Voici comment vous réalisez ça.
ingrédients de la recette Bruschetta parmigiana
- Vous avez besoin 1 of ciabatta.
- C'est 1 of aubergine.
- Vous avez besoin 1 of coulis de tomates.
- Préparer 1 of oignons.
- Vous avez besoin of Basilic, parmesan, épices.
Slice the bread into individual pieces and spoon the mixture on top. Cook until golden brown on both sides. Bruschetta is a quick and easy appetizer! A mixture of garden-fresh tomatoes, basil, Parmesan cheese, balsamic vinegar, and spices on top of grilled slices of french bread!
Bruschetta parmigiana petit à petit de recette
- Préparer une petite sauce tomate rapide, faire revenir une gousse d'ail et 1/2 oignon dans un peu d'huile d'olives.
- Ajouter le coulis de tomate, les épices, origan ou herbes de Provence. Cuisson 15 à 20 min. Le temps de continuer votre recette..
- Laver votre aubergine, la couper en fine tranches, passer au four avec un peu d'huile et de sel 5 min de chaque côté à 180°.
- Couper la ciabatta en tranches, placer sur une platine, huiler les tranches au pinceau et frotter une gousse d'ail..
- Ajouter les aubergines coupées à mesure de vos tranches de ciabatta..
- Ajouter la sauce tomate.
- Le parmesan.
- L'origan ou herbes de Provence.
- Un peu de basilic.
- Quelques gouttes d'huiles d'olives.
- Vous pouvez ajouter un peu de mozzarella c'est facultatif. Au four à 180 ° jusqu'à ça soit un peu gratiné.
It's an easy go-to recipe to use up your fresh tomatoes from your garden and the perfect party appetizer! Make marinated tomatoes: In a medium skillet over medium-low heat, heat oil. Spread baguette slices with butter; top each with a cheese slice. There are two keys to this recipe. First, add enough oil and vinegar to your tomatoes to make a good amount of 'sauce' with which to douse the grilled fish and bread.
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