Comment faire Savoureux Spéculoos
Spéculoos. Speculoos is made from caramelized gingerbread cookie which was traditionally baked for consumption on St. The much loved cinnamon cookie has been transformed into a. In a medium bowl, mix flour, soda, brown sugar and spices.
Use speculoos pan (that represents Saints of animals), sprinkle it with flour (just a little) and press dough on it. Remove the excess with a knife. Chopped walnuts are often added to speculoos for texture. Vous pouvez cuisiner Spéculoos utilisant 8 Ingrédients et 4 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.
ingrédients de la recette Spéculoos
- Vous avez besoin 250 g of farine.
- Vous avez besoin 150 g of beurre.
- Vous avez besoin 125 g of vergeoise brune ou blonde.
- Préparer 1 of càs de cannelle.
- C'est 1 of càs de quatre épices (girofle, muscade, poivre noir et cannelle).
- Préparer 1 of càc de levure chimique.
- C'est 1 of oeuf.
- C'est 1 of pincée de sel.
Speculoos is a kind of crunchy cookie or a flat biscuit popular in Belgium, France, and the Netherlands. Its shape is usually rectangular with a decorative image imprinted on the cookie's face, although modern versions of the cookie can be in varied shapes. At Maison Dandoy, our speculoos recipe comes straight from our great-great-great-grandfather. We still make them the traditional way with real butter, brown sugar and handcrafted wooden moulds.
Spéculoos petit à petit de recette
- Dans la cuve d'un batteur muni de la feuille, verser tout les ingrédients sauf l'oeuf. Pétrir en 2èmeV pour obtenir un sablage. Verser l'oeuf et pétrir en 2èmeV jusqu'à ce que la pâte s'agglomère..
- Aplatir légèrement la pâte, la filmer et la réserver au frais pendant 30 min. Préchauffer le four à 180°C..
- Abaisser la pâte sous 5mm d'épaisseur environ (fleurer légèrement le plan de travail). Découper à l'emporte pièce (de votre choix) des spéculoos. Poser ces spéculoos sur une plaque recouverte de papier sulfurisé. Piquer à la fourchette les biscuits. Enfourner à 180°C et cuire 12 à 15 min à 180°C, poursuivre 10 min à 120°C pour des biscuits bien secs (proche du spéculoos Lotus)..
- Faire refroidir les spéculoos sur grille et bon appétit!.
As crunchy as they are cheeky, they have the power to instantly set your mood and make your day. In a stand mixer, cream together butter and sugars on medium-high speed until light and fluffy. Add egg and beat until combined. With the mixer on low speed, add in the flour mixture and mix until just moistened and combined. Flatten the dough into a disk, wrap well with plastic wrap, and refrigerate for at least three hours, but preferably.
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