Recette: Délicieux Aubergine pizza
Aubergine pizza. These super-easy Sicilian aubergine pizzas are a great twist on a family favourite. Aubergines (or eggplant depending on where you're from!) make a really good substitute for pizza base. You can pretty much use any toppings of your choice.
Adding toppings: Remove the eggplant slices from the oven, top each with the onion and spinach mixture. Sprinkle with cheese and chopped oregano. Heat the vegetable oil in a large, deep skillet over medium heat. Vous pouvez avoir Aubergine pizza utilisant 10 Ingrédients et 4 instructions. Voici comment vous réalisez ça.
ingrédients de la recette Aubergine pizza
- Préparer 1 of aubergine.
- Vous avez besoin 20 G of fromage rapé de brebis.
- C'est 1 of tranche de jambon.
- Vous avez besoin 2 of champignons de paris.
- C'est 8 of tomates cerises.
- Préparer 2 of CAS de huile d'olive.
- Vous avez besoin 3 of CAS de coulis de tomate.
- Préparer 1 of CAC d'origan.
- Préparer 1 of CAC d'ail en poudre.
- C'est of Quelque feuilles de basilic.
Place the eggplant slices in the skillet to cook, turning occasionally, until evenly browned. Drain the eggplant slices on a paper towel-lined plate. Arrange the eggplant in one layer on a baking sheet. You can even create multiple layers (like a lasagna).
Aubergine pizza petit à petit de recette
- Préchauffer le four à 220*c. Couper l'aubergine en tranches de 2 cm d'épaisseur. Nettoyer les champignons et les couper en tranches.
- Etaler un peu d'huile sur chaque tranche, saler légèrement et laisser cuire 15 min à 220*c sur une plaque couverte de papier cuisson.
- Sortir la plaque, laisser tiédir. Superposer les tranches d'aubergine pour former un disque, étaler dessus le coulis de tomate, saupoudrer d'origan, d'ail en poudre, ajouter les tranches de champignon, des morceaux de jambon, parsemer de fromage râpé, ajouter les tomates cerises, laisser a nouveau 10 min 200*c fonction grill.
- Servir avec des feuilles de basilic.
Crank up the protein, by adding pepperoni, Italian sausage, shredded chicken, or ground beef. Shape the dough to fit on a pizza stone or baking dish. Lightly brush on the remaining olive oil and top with the vegan cheese. Place broiled eggplant over the cheese, covering the entire surface. Top with caramelized onions and fresh rosemary.
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