Comment faire Savoureux Speculoos

Speculoos. Speculoos is made from caramelized gingerbread cookie which was traditionally baked for consumption on St. The much loved cinnamon cookie has been transformed into a. Speculoos in Belgium, speculaas in the Netherlands, and spekulatius in Germany, this is the story of this world famous little brown biscuit, traditionally prepared for Saint Nicholas Day.

Speculoos Stir together all ingredients in a medium bowl until evenly combined. Here is a recipe for the St. Nicholas Day treat (also called speculoos or Dutch windmill cookies) enjoyed in Belgium and the Netherlands. Vous pouvez cuisiner Speculoos utilisant 8 Ingrédients et 8 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Speculoos

  1. Vous avez besoin 350 g of farine.
  2. Préparer 150 g of sucre cassonade.
  3. Préparer 250 g of beurre mou.
  4. C'est 3 g of cannelle.
  5. C'est 3 g of d epice spécial pain d epice ou 4 epices.
  6. Préparer 5 g of levure.
  7. Vous avez besoin 5 g of sel.
  8. Préparer 50 g of compote.

They are traditionally molded into the shape of windmills, but these crisp, almond-y spice cookies will turn out well if you roll out the dough and cut out any shape you like. In a medium-sized bowl, mix the flour with spices, baking powder and salt. In a large bowl, beat butter and sugar at high speed until light and fluffy. Beat in the egg and mix well.

Speculoos petit à petit de recette

  1. Verser la cassonade, la cannelle et le mélange d'épices dans un grand bol. Ajouter le beurre bien mou et la compote. Mélanger le tout jusqu'à obtention d'une pâte homogène..
  2. Ajouter petit à petit la farine Bien mélanger pendant l'ajout de la farine. Ajouter le sel. Ajouter la levure chimique, bien mélanger. Rajouter un peu d eau si la pate est trop seche jusqu a avoir une pâte homogène.
  3. Laisser la pâte de speculoos reposer 2 h au réfrigérateur..
  4. Préchauffer le four à 180 °C (th. 6)..
  5. Étaler la pâte entre 2 feuilles de cuisson puis l'étaler au rouleau à pâtisserie jusqu'à obtenir une pate de 3 à 4 mm d'épaisseur..
  6. Couper la pâte de speculoos en morceaux rectangulaires de 3 à 4 cm de long. Ici, laissez libre court à votre imagination !.
  7. Disposer les pièces sur une plaque allant au four, beurrée ou recouverte d'une feuille de cuisson. Laisser cuire pendant 10 min entre 180 et 200 °C..
  8. Laisser refroidir les speculoos jusqu'à température ambiante. C est prêt !!😊.

Stir in by hand half the flour mixture, then add the remaining flour and almonds. Speculoos cookies are lightly spiced and shaped in different forms. Making speculoos cookies is a child-friendly activity. Try making speculoos around the Thanksgiving and Christmas holidays. Cream butter and brown sugar until light and fluffy.

Comments

Popular posts from this blog

Comment faire Délicieux Youvetsi aux scampis

Recette: Savoureux Brochettes de fraises au chocolat

Comment cuisiner Délicieux Beignets aux nutella 🍫