Recette: Parfait ☆Pumpkin Pie☆

☆Pumpkin Pie☆. Use this mixture in recipes that call for pumpkin pie spice. A blend of cinnamon, nutmeg, ginger and allspice that can be scaled to any size. For many of us, homemade pumpkin pie is the classic dish that says "Thanksgiving," pure and simple.

☆Pumpkin Pie☆ While the pie shell is cooling make the filling. In a large bowl, whisk together the pumpkin, brown sugar, eggs, half-and-half, spices, and salt until. Whisk pumpkin, sweetened condensed milk, eggs, spices and salt in medium bowl until smooth. Vous pouvez cuisiner ☆Pumpkin Pie☆ utilisant 10 Ingrédients et 8 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette ☆Pumpkin Pie☆

  1. C'est 2 of pâtes brisées.
  2. Vous avez besoin 400 g of chair de potiron.
  3. Vous avez besoin 1 of oignon.
  4. Vous avez besoin 2 of oeufs et 1 blanc d'oeuf.
  5. Vous avez besoin 2 of càs crème fraîche.
  6. Vous avez besoin 1 of càs persil haché.
  7. Préparer 100 g of lardons.
  8. C'est 50 g of gruyère râpé.
  9. C'est 25 g of beurre.
  10. C'est of sel et poivre.

This is a rich, spicy pie that slices well and has a bright pumpkin flavor. Two hints for a better result: mix the filling together a day in advance to give the spices a chance to blend, and be sure to remove the pie from the oven while the center is still wobbly; overcooking it will cause the filling to crack. This is the traditional holiday pumpkin pie. This pie is easy to prepare and even easier to enjoy.

☆Pumpkin Pie☆ pas à pas de recette

  1. Préchauffer le four à 200°C.
  2. Couper le potiron en petits cubes et émincer l'oignon. Les faire revenir dans le beurre et poursuivre la cuisson pour réduire les légumes en purée. Faire évaporer le maximum d'eau en remuant souvent.
  3. Laisser refroidir le mélange. Pendant ce temps, faire revenir les lardons et les incorporer à la préparation.
  4. Y ajouter les oeufs, le fromage, la crème, le persil, saler et poivrer.
  5. Enduire le fond de tarte avec du blanc d'oeuf, pour éviter qu'elle ne se ramollisse et y verser la préparation. Enfourner pour 20 minutes.
  6. Dérouler le second disque de pâte brisée et dessiner un visage de citrouille d’Halloween.
  7. Sortir la tarte du four. Poser le « visage » et enfourner de nouveau pour 20 minutes. Vérifier la cuisson avec la lame d'un couteau.
  8. Déguster avec une bonne salade verte 😋.

Just mix, pour, bake for a delicious homemade tradition. Pumpkin pie is one of those pies you can easily make a day or two ahead. You can make both the crust and the filling in advance, refrigerate them separately, and then bake them the day of. Or you can make the pie, loosely wrap it in plastic wrap and keep it chilled in the refrigerator for up to two days. Pumpkin pie is a dessert pie with a spiced, pumpkin-based custard filling, usually eaten while pumpkins are in season (during the fall and early winter, commonly referred to as "harvest time").

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