Recette: Parfait Tiramisu spéculos
Tiramisu spéculos. Line up the bottom of a bowl with a layer of speculoos. Cover the layer of biscuits with the egg mascarpone mix. Then alternate layers of biscuits with layers of cream.
For desserts which nod to Tiramisu, I make ladyfingers containing speculoos spices. Not necessarily a true authentic way of making tiramisu, but delicious nonetheless. Speculoos are cinnamon and ginger flavored biscuits (very popular in Belgium). Vous pouvez avoir Tiramisu spéculos utilisant 7 Ingrédients et 1 instructions. Voici comment vous réalisez ça.
ingrédients de la recette Tiramisu spéculos
- C'est 1 of paquet de biscuits PAVESINI.
- C'est 1 of grand bol de café noir.
- Préparer 4 of oeufs.
- C'est 4 cuillères à soupe of sucre.
- Préparer 200 g of crème mascarpone.
- Préparer of cacao amer en poudre.
- Vous avez besoin of amaretto ou rhum.
This Tiramisu recipe variation doesn't contain ladyfingers, cocoa powder, Marsala wine and amaretto like the classic. It's perfect if you love cinnamon cookies and caramel. This Speculoos Tiramisu is a new twist on the classic - biscoff cookies and cookie butter in between layers of mascarpone cream. With Valentine's Day just around the corner, I have come up with a perfect dessert recipe to finish off a V Day feast - my Speculoos Tiramisu - think an easy classic tiramisu but with a flavour twist.
Tiramisu spéculos pas à pas de recette
- Dans un premier temps la crème: battre les jaunes d’œufs avec le sucre, formez une crème, ajouter le mascarpone, toujours obtenir un mélange crémeux et homogène, puis ajouter les blancs d’œufs montés en neige. Attention ne cassez pas les blancs d’œufs ! Dans un plat, alterner biscuits trempés dans le café (alcool dans le café) et une couche de crème. Mettre au frigo pour 24h, servir bien frais et saupoudré de cacao amer au moment de servir ! Vous aurez un tiramisu qui ne coule pas et bien bien c.
Instructions to make Speculoos Tiramisu: Make a cup of coffee and pour a good squirt of almond liquor on it. The coffee must be very hot. In a container cover the bottom with a layer of Speculoos cookies and wet them with the mixture of coffee and liquor with the help of a spoon, put another layer of Speculoos cookies and repeat the operation. Un tiramisu qui change de l'ordinaire, un vrai delice ! Faire un ruban avec les jaunes d'oeufs, le sucre et le sucre vanillé.
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