Recette: Appétissant Cupcakes spéculoos

Cupcakes spéculoos. Combine the flour, baking powder, baking soda and salt in a medium bowl. In a mixer with a paddle attachment at medium speed, combine the butter and brown sugar. To flavour the cupcake sponges I have used here koekkruidden, a Dutch spice mix that lends itself beautifully to baking, especially for a speculoos flavour.

Cupcakes spéculoos Speculoos (or speculaas) is a traditional Dutch spiced biscuit very popular here in Europe. They're crunchy in texture and have a gorgeous warming flavour from spices such as cinnamon, nutmeg, ginger, cloves and cardamom. So to make these scrumptious cupcakes I start off with an easy no-fail cupcake batter. Vous pouvez avoir Cupcakes spéculoos utilisant 13 Ingrédients et 5 instructions. Voici comment vous cuisinez ça.

ingrédients de la recette Cupcakes spéculoos

  1. Préparer of Pâte à cupcake.
  2. C'est 200 g of farine.
  3. Vous avez besoin 1 cc of levure chimique.
  4. C'est 1 of pincée de sel.
  5. Préparer 180 g of beurre.
  6. C'est 180 g of sucre.
  7. Vous avez besoin 3 of oeufs.
  8. C'est 3 cs of pâte à tartiner speculoos.
  9. Préparer of Ganache montée.
  10. C'est 150 g of speculoos.
  11. Préparer 250 g of mascarpone.
  12. Vous avez besoin 60 g of sucre glace.
  13. C'est 50 cl of crème fluide.

Combine your ingredients into a large bowl and whisk together. Recette Mes cupcakes spéculoos : découvrez les ingrédients, ustensiles et étapes de préparation. Beat the butter with the light brown sugar until fluffy Add in the Eggs and Flour and beat again till combined! Using an ice-cream scoop (to make it the same amount per cupcake) dollop into the cupcake cases Not just for cupcakes, this speculoos buttercream would be ideal for sandwiching together macarons, layering a sponge cake together or even covering the outside of one.

Cupcakes spéculoos instructions de recette

  1. Préchauffez le four à 180 degré. Disposez douze caissettes en papier dans les alvéoles d'un moule à cupcakes ou muffins..
  2. Dans un bol, battre les œufs avec le sucre jusqu'à ce que la préparation blanchisse. Ajoutez le mélange farine/sel/levure chimique. Enfin, ajoutez le beurre fondu puis la pâte à tartiner speculoos..
  3. Versez la pâte dans les caissettes en papier en les remplissant aux deux tiers puis enfournez 20 à 25 minutes. Sortez du four et laissez refroidir..
  4. Pour la ganache montée: mettre la mascarpone et la crème liquide dans le robot puis battre jusqu'à que la ganache soit montée en incorporant le sucre glace. Enfin, ajoutez les speculoos (mixés au préalable). Mettre au frais 30 min..
  5. Montage: faire un trou au milieu de chaque cupcakes puis mettre la préparation (ganache montée speculoos) dans une poche à douille et choisir au préalable votre douille. Garnissez chaque cupcakes puis saupoudrez-les de poudre de speculoos restante. Ajoutez un speculoos sur chaque cupcakes et réservez au frais. Bonne dégustation 😊.

It may be over egging the pudding somewhat to decorate a speculoos cake with real pieces of speculoos biscuit on top of speculoos icing but I make no apologies for it. Line a muffin pan with cupcake liners. In a bowl, sift cake mix and set aside. In a jug, combine egg, buttermilk, sour cream, vanilla extract and coffee mixture. The ingredients come in two parts - the cupcakes and the buttercream.

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